Családfa készítő workshop - legközelebb 2020 - ban

20191118_072706_resized.jpg

Készítsünk ajándékba családfát! Kollázs/scrapbook technika/
Vigyázz, mert elszabadul a fantáziád!

Gyere el workshopunkra és saját készítésű családfát vihetsz haza! Lepjük meg valamelyik családtagunkat egy saját alkotással: egy vidám, színes családfával! Akár készítettél már kollázst, akár lelkes scrapbook- mániás vagy, akár csak most ismerkedsz ezzel a technikával, nem fogsz unatkozni!

 

A foglalkozáson felvázoljuk a családot fa alakban, (3-4 generáció, maximum 8-10 személy szerepel majd rajta), és a kiválasztott, egymással harmonizáló elemekből ( és az általatok hozott, kb igazolványkép méretű arcképekből) hangulatos, A/3 méretű képet készítünk.

Egy darab családfát készítünk. Fontos, hogy hozd el azok arcképeit, akiket a fán szeretnél szerepeltetni. Hozhatsz magaddal olyan elemeket is, amit feltétlenül rá szeretnél tenni a képre., mert hangulatában kifejezi a családotokat, vagy jellegzetes emlék. Gondolkozz feliratokon is: családnév, családi ige, jelmondat, ... ezek is az összhatást gazdagítják. A szöveget és a neveket ki is nyomtathatod előre, de ha szeretsz írni, és esetleg végeztél modern kalligráfia workshopot, itt is kamatoztathatod a tudásod!A foglalkozás időpontja: A workshop ára: 8500.- ft amit előre utalással kérünk rendezni, ez a feltétele a részvételnek. (a jelentkezés után küldöm a számlaszámot.)A jelentkezés határideje: Résztvevők száma: 2-5 főAz alapanyagokat biztosítjuk. (Kivéve a fotókat!)A workshopot vezeti: Erdeős Éva Sarolta iparművészA csatolt képen Éva családfa kollázsát látod, romantikus, vintage stílusban/Jelentkezés esetén számítunk rád! Kérjük, regisztrálj, írj a megadott linkre, ha részt szeretnél venni!Ha mégsem tudsz eljönni, az alapanyag árát levonva (3500.- ft) visszautaljuk a részvételi díjat.

Tomposné Erdeős Éva Sarolta vagyok.
Hagyománytisztelő, keresztény családba születtem, és a kamaszkori lázadás, ellenállás korszaka után önálló hitre jutottam. Megtérésem a Katolikus Karizmatikus Megújulásnak köszönhetem. Azóta Krisztushoz tartozom, Isten gyermekének vallom magam.

Feleség vagyok és édesanya (két felnőtt fiam van, akikre nagyon büszke vagyok), szakmám szerint belsőépítész tervezőművész, bútortervező iparművész lennék. A MOME-n végeztem, (akkor még MIF) belsőépítész szakon. Hamar rádöbbentem, hogy ez csak egy része az érdeklődési körömnek.


Kép - és tervezőgrafika, (illusztráció és logótervezés) tárgytervezés, - és kivitelezés, képzőművészet, kézimunka, irodalmi fordítás, … ezek mind olyan tevékenységek, amiket eddigi életutamon végeztem, és ma is szívesen végzek. Ezért választottam „márkanevemnek” a MultiColori-t ami a dallamos olasz nyelven Sok Szín-t jelent, és biztosan mindenki megérti. 

Jelenleg a Családfa Design (kikutatott leszármazás adatok alapján készült grafikai alkotás készítése megrendelésre); a keresztény, igés ajándéktárgyak tervezése és készítése; valamint a mobil függődíszek tervezése és kivitelezése az a három terület, amin iparművészként működök. Mint legfontosabb értéket, igyekszem a keresztény irányultságot minden egyes munkámban kifejezésre juttatni.

Több infó Éváról és munkáiról: https://multicolori.blog/

Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com