MEGRENDELÉS EMAIL - BEN

csak akkor válaszd ezt az utat, ha az űrlapokon nincs lehetőség olyan ékszert rendelni,

amilyet megálmodtál :)  info@keresztenyekszer.com

Kedves Leendő Megrendelőim!

Gyakran facebook - vagy instagram üzenetben, esetleg telefonon keresztül szeretnétek nálam rendelést leadni, de én minden alkalommal kérem, hogy email - ben is erősítsétek meg a rendelést, mert számomra ott a legkönnyebben követhetőek az információk.

 

Az alábbiakban megtaláljátok az összes olyan fontos kérdést, melyre egyetlen levélben várom a válaszokat. Megkérlek, olvassátok el ( igazán nem hosszú ), mert ezzel nem csak kedvesen segítitek a munkám, de több időm lesz az ékszereitekkel foglalkozni és így előbb készülök el velük :)

1. Pontosan mit szeretnél? Ha van rá mód, fotóval / linkkel egészítsd ki a leírásodat, hogy ne értsek félre semmit.

2. Szeretném tudni a méreteket ( medál alap ill. lánc hossza cm - ben ), a foglalat színét, a háttér színét, a betű színét,  a gyöngy színét, a betűtípust, bármi más fontos apróságot.

3. Tájékozódj az átvételi lehetőségekről és ezt is írd meg nekem, kérlek! Személyesen? Futárral?  <= katt!

4. Határidő - ha túl közeli és tele vagyok megrendelésekkel, lehet, el sem tudom vállalni, ezért térjünk ki erre is.

5. Fizetési mód: készpénz, utalsz, utánvéttel kéred? <= katt!

6. Megrendelő adatai - név, cím, email cím, mobilszám. Ezeket akkor is kérem, ha személyesen veszed át az ékszert, mert akkor már számlázási adatoknak fogom hívni az adataidat.

7. Olvasd el az elállási jogról szóló oldalt és csak akkor küldd el az email - ed, ha az ott található szöveget megértetted és elfogadtad.

Hálásan köszönöm,

üdv, Jakab Kata

 info@keresztenyekszer.com