JKékszerésajándék.png

NYITÁS: JÚNIUS 3 - án, 10,00 - kor! :) 

A járvány helyzet miatt március 16 - óta zárva tart Dohány utcai boltunk. Szűkített kínálatunkból tudsz választani azonban most is, hetente egy alkalommal postázzuk az apróbb ajándéktárgyakat ill. minden hétköznap tudjuk futárral küldeni a rendelésedet. Vészhelyzet ide vagy oda ... az élet nem áll meg ...  bátorodjunk, bátorítsunk az igével! Megnézed a webshopot? :) Katt!

EzüstPöttyösOvális1825.jpg
BronzKarperec25mm.jpg
JK Keresztény Ékszer Ezüst színű medálok

Karkötők HAMAROSAN!

BronzKépkeretesOvális.jpg
NASzett.jpg
JK Keresztény Ékszer Ezüst színű medálok

Fülbevalók! HAMAROSAN!

Christian Booklet

HA OLYAN ÉKSZERT SZERETNÉL, AMI MÉG

NEM SZEREPEL AZ ŰRLAPON

A későbbiekben lesz űrlap a nem üveglencsés ékszerekhez is, de addig is megkérlek, hogy ezeket a rendeléseket email - ben add le, az alábbi szempontok figyelembevételével, köszönöm.

 

( De előtte megkérlek, hogy olvasd el ezt a pár sort, hogy megkíméljük magunkat az esetleges kellemetlenségtől :) => Elállási Jog Köszönöm! )

a., Milyen ékszert szeretnél: nyaklánc, karkötő, gyűrű, fülbevaló, kulcstartó? 

b., Mi legyen az ékszeren? Ha szöveg egy stampinges ékszeren, akkor azt írd meg pontosan, esetleg válaszd ki a kész ékszerekről a betűtípust is. / Karkötő esetén válassz összekötő elemet - hal, kereszt pl. - és swarovski gyöngyöket - melyeket itt találod

c., Melyik a legszimpatikusabb medál forma

d., Csukló - ill. nyakméretre is szükség lesz, a láncokhoz, karkötőkhöz és az "átlagos méretű" legyen ebben az esetben nem megfelelő infó :) Cm - ben kérem szépen.

e., Mikorra szeretnéd, hogy elkészüljek az ékszerrel? Fontos infó számomra, ha futárral kell majd az ékszert küldenem, hisz akkor 2 - 3 nappal előbb készen kell legyek vele.

f., Bárhogy is kívánod átvenni az ékszer(eke)t, a számlázási adatokra szükségem lesz, pláne, ha futárral küldöm a csomagot, amikor is a szállítási infókat is kérem. Ha ezt a rendeléssel együtt küldöd, plusz pont jár érte nálam :P :) 

 

Természetesen ha a fentieken kívül bármi mást fontosnak találsz, azt is írd meg nekem. 


Várom kedves érdeklődő leveledet => info@keresztenyekszer.com  / Üdv, Kata +36 1 780 3253

Futárköltség 1190.- előreutalással és 1590.- utánvéttel.

 

Posta 2 - 3 kis méretű ékszert postán is kérhetsz, 800 ft - os postaköltséggel.