top of page

Határon túli csomagok

Kedves határon túli, magyar vásárlók!

Köszönöm, hogy érdeklődtök az ékszerek iránt és szeretnétek vásárolni belőlük. Gyakran érkezik kérdés hozzánk, miszerint ti is tudtok - e rendelni JK Keresztény Ékszer, ezért hoztam létre ezt az oldalt, hogy minden kérdésetekre megtaláljátok a választ. Ha ez mégsem sikerült, kérlek, írjatok email - t és igyekszem tovább segíteni: info@keresztenyekszer.com

Az alábbiakban olvashattok a fizetési és szállítási lehetőségekről:

ELŐREFIZETÉSSEL = átutalás vagy Pay Pal

- a vásárlásodat követően, a visszaigazoló email - ben szereplő végösszeget ( az ékszerek árát és a postaköltséget ) elutalod ide: 

 

- ha van magyar banknál vezetett számlád, akkor ide:

K&H Bank, XEEM Kft. 10400171-50526568-86771002

 

- ha csak román / ukrán / szlovák / angol / német stb. bankszámlád van, akkor ide:

K & H Bank Zrt.

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

XEEM Kft.

IBAN: HU86 1040 0171 5052 6568 8677 1002

SWIFT kód: OKHBHUHB

- ha van Pay Pal accountod, akkor tudod, hogy kell használni, kérlek, erre a címre küldd a pénzt: nagy.szabolcs@xeemonline.com ( Ha nem ismered a Pay Palt, de kíváncsi vagy rá, kérlek kattints ide és olvass róla! ) 

POSTÁZÁS előrefizetést követően

az összeg beérkezése után viszem el a csomagodat a postára és nem tudom neked előre megmondani, mikor érkezik meg :( Függ a fogadó ország postájának működésétől, van - e ünnep éppen ami lassíthatja a haladást ... példák: Angliába 3 nap alatt is érkezett már meg csomagom, de Romániába átlag 2 hét szokott lenni a szállítás :( Ne kérdezd, miért, én sem értem. 

UTÁNVÉTEL = HUF - ban magyarországi címre

- feladhatom a csomagot Postán maradó küldeményként, ebben az esetben megkérlek, a magyar oldalon válassz ki egy postahivatalt - értelemszerűen, azt, amelyik a legközelebb van hozzád - és add meg a hivatal pontos címét. Ide fogom küldeni a csomagot, ahol átvételkor fizethetsz, forintban.

 

Az ékszerek árán felül kb. 2000 - 2500 ft a postaköltség.

 

A vásárlást követően email - ben tudok pontosabbat mondani neked, melyet természetesen van lehetőséged nem elfogadni azaz a vásárlástól elállni, még mielőtt feladom.

Külföldi címre már NEM küldünk utánvétes csomagot, a postával annyira sok rossz tapasztalatunk volt ez ügyben, hogy ezt nem tudjuk tovább biztosítani.

POSTÁZÁS utánvéttel

amint elkészült az összes ékszer, pár napon belül viszem el a csomagodat a postára és adom fel postánmaradó csomagként. Elméletileg 2 - 3 munkanap alatt meg kell érkezzen a választott postahivatalba a küldemény, a csomagszám birtokában, érdeklődj majd a postán kérlek. 

bottom of page