top of page

Hogyan adj le rendelést? 

Személyes átvétel: Budapest, Dohány u. 80. nyitva tartási infók itt

Futár belföldre: 1990.

Futár környező országokba: 5000-6000 ft előre fizetéssel

Távolabbi EU-s országba: 15-20 000 ft előre fizetéssel

( súly függő - ez egy átlagos csomag súlya )

Vásárolni tudsz:

- a webáruházban ( egyszerű a folyamat, kérlek addig menj tovább, míg egyszer csak megkapod a visszaigazoló email - t a rendelésedről, előbb ne :) )

- ha nagyon elakadsz, akkor email - en keresztül ( írd meg a darab - és cikkszámokat, nevedet, címedet, telefonszámodat, email címedet és az átvételi és fizetési módot ),

- vagy személyesen ( JK bolt: 1074 Budapest, Dohány u. 80. )

Átvétel:

- csomagodat kérheted futárral ( GLS ),

- vagy személyes átvétellel a JK boltban ( cím fentebb )

Fizetni tudsz: 

- a webshopban: online bankkártyával vagy ún. hagyományos fizetéssel, mely az átutalást vagy az utánvétet jelenti. Utánvétnek számít, ha a JK boltban szeretnél majd fizetni ( készpénzt és bankkártyát is elfogadunk a helyszínen ).

FONTOS: ha nem sikerül a bankkártyás fizetés ( nem kapsz push notificationt / elfelejtetted a kódodat, túllépted a vásárlási keretedet stb. ), akkor a következő alkalommal javaslom, válaszd a hagyományos fizetési módot ( ez az utalás / utánvét ).

 

Előfordulhat, hogy a rendszer a sikertelen fizetési kísérleted miatt levette már a rendszerből az utolsó, általad kiválasztott terméket, így azt nem tudod már kosárba tenni ( de a valóságban ugye még megvan! ), ekkor kérlek keress bennünket és segíteni fogunk :) 

Minden más kérdésedre - de ezeknek a többségére is - választ találsz a GYIK menüpontban vagy keress bennünket chat - en vagy telefonon nyitvatartási időben.

üdv, Kata és Nóri

bottom of page