Játékterápiás foglalkozások

a kép illusztráció

Nagyné Pál Tünde vagyok,

4 gyermek édesanyja, 8 gyermek nagymamája és Isten egyik kedvenc gyermeke.

Szakmáim: Oligofrén-és pszichopedagógia szakos gyógypedagógus tanár, nemezkészítő

Játékterápiás foglalkozások

Szerinted játék a tanulás? NEM?

Pedig én szoktam a játékokat felhasználni különböző részképességek fejlesztésére úgy, hogy tanulás közben ne fáradtak, és nyűgösek legyünk, hanem pozitív élményként játék közben tanuljunk.

39 év szakmai gyakorlattal rendelkező, keresztény oligofrén-pszichopedagógia szakos gyógypedagógiai tanár vagyok.

 

Szeptembertől a Dohány utcai JK Keresztény Ékszer - és Ajándékboltban, az Upper Room Galérián történik a foglalkozás, ott várom gyermekedet játékterápiás fejlesztő foglalkozásokra.

 

Kinek javasolt? Olvasd el a részleteket az alábbi linkre kattintva: 

https://anginemez.hu/fejleszto-foglalkozasok-jatekterapia/

Bejelentkezés és további infó: Nagyné Pál Tünde 

+36 20 373 6191 / TUNDE@ANGINEMEZ.HU

Miért szeretek fejlesztő foglalkozást tartani?

Talán azért az érzésért, amikor egy gyerek nem ért valamit, vagy nem sikerül neki valami, és sok-sok próbálkozás után egyszer csak meglátod a szemében, hogy IGEN! Már értem! Ezért érdemes csinálni! Egy gyermek fejlődésében megtapasztalt változás mindig örök élmény, emlék marad. Az az érzés is jó, amikor megszületik egy új nemezcsoda a kezeim között, mikor új játékot találok ki, és a gyerekek is jót játszanak vele. Két szakmámat teljes mértékben “összegyúrhatom”, hiszen nemezjátékaimmal is sokat játszunk a játékóráimon, és mellette sok-sok mozgásos, játékos, mesés, terápiás alkalmat is tarthatok.

Mint pszichopedagógus tanár már több éve játékterápiás fejlesztő órákat tartok, ami arra sarkal, hogy folyamatosan új fejlesztő játékokat találjak ki. Olyanokat, amik interaktív módon, és sok részképességet fejlesztenek egyszerre. A játékóráimon az elsősöktől a nyolcadikos résztvevőkig nagy sikernek örvendenek saját játékaim, jutalomjátéknak is általában ezeket a játékokat kérik.

Kisebb gyermekeknek készített játékaimat unokáim is szokták tesztelni, így nem csak a használhatóságot látom, hanem azt is, előveszik-e újra-és újra. Fenntartható-e az érdeklődés a játékom iránt ebben a rohanó világban, a sok elektromos dolog között egy-egy hagyományos alapokon „működő kütyünek”. Másik nagy célom, hogy a szülők aktív módon, még ha nem is az egész játék ideje alatt, de többször legyenek jelen a gyermekük játék-idejében. Ezek az együtt töltött idők, lehetőségek a legjobb befektetések gyermekünk nevelése terén.

Játékaimat főleg 100%-os gyapjúból, gézből, pamutból, farmeranyagból, fából, agyagból, fémből készítem.

Hitvallásom szerint az a gyermek, aki természetes dolgok, anyagok között nő fel, értékelni fogja a teremtett világot, és számára természetes lesz a környezettudatos életmód. Szeretem, ha egy termékem, művem nem csak egy funkcióval rendelkezik, hanem többel, így is segítjük a használhatóság folyamatát.

Elérhetőségek: TUNDE@ANGINEMEZ.HU és 06 20 373 6191‬

MARADJUNK KAPCSOLATBAN
BARÁTAINK
SEGÍTHETÜNK?
Jakab Kata
+36 1 618 7497
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon