JK Keresztény Ajándékbolt club pecsétgyüjtö szabályzat

1. Töltsd le!

2. Regisztrálj be!

3. Csatlakozz a klubhoz

( keresd meg a JK Keresztény Ajándékboltot és nyomd meg

a Join the club gombot! )

Letöltési segítség!

1/24

Kedves Vásárlónk!

Szeretettel köszöntünk a JK Törzsvásárlói Klub felhasználói között.  Az alábbiakban tájékoztatunk a tagság feltételeiről és szabályairól, kérlek, olvasd el a tájékoztatót! Kérlek vedd tudomásul, hogy a törzsvásárlói programot kizárólag valódi néven regisztrált, egyéni vásárlók vehetik igénybe. 

1. Hogyan működik? 
Hűségprogramunk virtuális pecsétek gyűjtésén alapul. Törzsvásárlóinknak minden, a JK boltban ( VII. ker. Dohány utca 80. ) vagy a  webáruházunkban elköltött 2500 forint után 1 hűségpecsétet írunk jóvá. A szerzett pecséteket ajándékra válthatod be, akár személyesen a boltban, akár online vásárlás során ( a megjegyzésben feltüntetve a kérést ). 

A jelen általános feltételeknek megfelelően a JK hűségprogram célja, hogy előnyben részesítse a tagjait, és biztosítsa számukra a következőket: 
⦁ Az ajándékra váltható hűségpecsétek megszerzését,
⦁ Egyedi ajánlatokat, kedvezményeket.

2. A hűségpecsétek ( az applikációban "punch" ) szerzésének módja 
A pecséteket kizárólag virtuális formában tudod gyűjteni. Ehhez szükséges az ingyenes mobil applikáció letöltése innét: app.flok.com

 

 

Keresd az applikációban a JK Keresztény Ajándékboltot!

 

Minden személyes vásárlás esetén a fizetési tranzakció lezárása után jóváírunk a mobil applikáción keresztül 2500 ft - onként 1 hűségpecsétet, kivéve akciós termékek, tanfolyami / workshop befizetések és ajándékutalványok vásárlása esetén. Ehhez szükséges, hogy a mobiltelefonodra letöltött flok applikáción keresztül beolvasd a kasszánál található QR kódot, annyi alkalommal, ahányszor 2500 ft - ot elköltöttél nálunk.

Minden online vásárlás átvételekor a vásárló magánszemély profiljában 2500 forintonként 1 hűségpecsétet ( punch ) írunk jóvá, kivéve akciós termékek, tanfolyami / workshop befizetések és ajándékutalványok vásárlása esetén, valamint a szállítási díj után.
Az adott vásárlással megszerezhető hűségpecsétek jóváírása a www.jkkeresztenyajandek.com oldalon történő megrendelés esetén legkésőbb a csomag átvételét követő napon történik.


A vásárlástól való elállás, és az ezt követő vételármegtérítés esetén a pecsétegyenlegből annyi megszerzett hűségpecsét kerül levonásra, amennyi hűségpecsétet a termék(ek) vásárlásakor jóváírtunk virtuális kártyádon. Az aktuális pecsétegyenleget az applikációdon keresztül bármikor nyomon tudod követni. 

3. A hűségpecsétek felhasználása
A megszerzett hűségpecséteket kétféleképpen tudod felhasználni:


A megszerzett hűségpontokat olyan egyedi ajándék termékekre válthatod be, melyeket vásárlás útján nem szerezhetsz meg a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékboltban. A hűségpecsét gyűjtő kártyán 10 db pecsétet kell összegyűjtened ahhoz, hogy igényelhesd az ajándéktárgyadat.

 

Személyes vásárlás esetén mutasd fel a mobilapplikáción a pecsétgyűjtő kártyádat a kasszánál, a pecsétek levonása után átveheted ajándékodat. 

Online vásárlás során, kérlek, jelezd a megjegyzés mezőben, hogy szeretnéd beváltani 10 db. hűségpecsétedet és aktuális rendeléseddel együtt küldjük az ajándékodat. FONTOS - add meg azt a nevet, ahogyan a Flok nevű applikációban is szerepelsz, hogy be tudjalak azonosítani. 


⦁ A pecséteid a hűségprogram teljes időtartama alatt érvényesek, azok készpénzre át nem válthatók, és nem költhetők szállítási költség fedezésére, ajándékutalványra.

4. A Vásárló kötelezettségei
A hűságprogramban való részvétel személyre szóló és nem átruházható. Következésképpen kizárólag te felelsz a hűségprogramban szereplő saját adataidért és kötelezed magadat, hogy azt a jelen feltételeknek megfelelően használod. Kizárólag te felelsz profilodnak használatáért, és a profiladatok megőrzéséért.

A XEEM Kft. kizárja a felelősségét a Vásárló által a hűségprogram keretében megszerzett előnyök harmadik személy részére történő átruházással vagy átengedéssel okozott károkért.

Tudomásul veszed, hogy a hűségprogram profil jogellenes használata a XEEM Kft. elbírálása alapján maga után vonhatja:
⦁ A hűségprogram leállítását, felfüggesztését,
⦁ A Vásárló részére a Szervező által jogosulatlanul juttatott ajándékok, összegek visszatérítését.

5. XEEM Kft. kötelezettségei
A XEEM Kft. kötelezi magát, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a számodra biztosítsa a hűségprogramhoz kapcsolódó Szolgáltatások optimális igénybevételét.

Következésképpen a XEEM Kft. - t semmilyen esetben nem terheli felelősség az alábbi esetekben (nem teljes lista):
⦁ A hálózat hibás működése, amely akadályozza a Honlap megfelelő működését,
⦁ Bármilyen szoftver hibás működése,
⦁ Bármilyen számítástechnikai vírus, üzemzavar vagy meghibásodás következményei.

6. A Törzsvásárlói program módosítása vagy leállítása
A XEEM Kft. jogosult a hűségprogram feltételeit bármikor és egyoldalúan módosítani, de soha nem visszamenőleges hatállyal. A módosítások mindig a webáruházban történt közzététel napjától érvényesek.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi hűségpecsétet kapok?
Minden elköltött 2500 ft után kapsz 1 db. hűségpecsétet ( punch ) kivéve akciós termékek, tanfolyami díjak és ajándékutalványok vásárlása esetén, valamint a szállítási díj után.

 

Kinek jár a pecsét? 

Kizárólag magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek ( tehát, ha áfás számlát kérsz ), nem :) továbbá, ha az erdélyi webshopon keresztüli vásárlás után sem. 

Meddig érvényesek a pecsétek?
A pecsétek a hűségprogram működése alatt korlátlan ideig felhasználhatók.

Mire válthatok be pecsétek?
A megszerzett hűségpontokat olyan egyedi ajándék termékekre válthatod be, melyeket vásárlás útján nem szerezhetsz meg a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékboltban. A hűségpecsét gyűjtő kártyán 10 db pecsétet kell összegyűjtened ahhoz, hogy igényelhesd az ajándéktárgyadat.

Mi a pecsétszámítás szabálya gyűjtésnél és beváltásnál?
A pecsétek beváltása önkéntes. Ha összegyűlt 10 db. pecsét a kártyádon, kérheted a pecsétek levonása után az ajándékodat.

Hogyan befolyásolja a pontegyenlegem, ha visszahozom a terméket?
A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelések lezárását követően töröljük a vásárlás után jóváírt pecséteket.

 

MARADJUNK KAPCSOLATBAN
SEGÍTHETÜNK?
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
Jakab Kata
+36 1 618 7497
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
BARÁTAINK
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com