galérialogo.png

IDEIGLENESEN SZÜNETEL A GALÉRIA BÉRLÉSI LEHETŐSÉGE! 

 

Az aktuális eseményeket, alkalmakat itt megtalálod! 

JKGalériaTanf10.jpg
JKGaléria02b.jpg

Ideális lehet a JK Upper Room Galéria számodra, ha ... ​

- ha hívő emberként keresel helyszínt és előadásod / tanfolyamod nem keveredik ellentmondásba a Bibliában foglaltakkal,

- ha belvárosi helyszínt preferálsz, melynek alapterülete kb. 18 nm,

- ha max. 10 főre keresel helyet,

- ha nem csupán beszélni fogsz, de írni is szeretnél valamire ( szükséged lehet egy white board - ra vagy projektorra),

- ha résztvevőidet vagy egy asztal köré szeretnéd leültetni vagy asztal nélkül csak a székeket használnátok,

- ha kézműveskedtek, szívesen kölcsönzünk számotokra ragasztópisztolyt ( 5 db - ot ),

- ha szeretnéd, kérésre szívesen biztosítunk ásványvizet, kávét, teát, aprósüteményt a résztvevőidnek ( bérleti díjon felül fizetendő ),

- ha szükséges, a földszinti mosdót használhatjátok,

- ha legálisan, számlaképesen végzed a tevékenységedet,

- ha nem ismerjük egymást, vállalod, hogy egy megbízható ember - akit én már ismerek vagy pl. a lelkipásztorod a gyülekezetedből - ajánl téged és a tevékenységedet.

 

Ez utóbbival kapcsolatban, remélem, megértesz ... ha helyet adok neked és az általad megtartott alkalomnak, akkor bizonyos módon felelősséget is vállalok érted, ezért fontos ez a lépés :) 

JKGaléria010.jpg
JKGaléria03.jpg

Sajnos nem a JK Upper Room Galéria lesz a jó választás számodra, ha ​...

- olyan dologról beszélnél / olyan dolgokkal foglalkoznátok, amelyek nem egyeznek Biblia elveivel ( ezotéria, new age, jóga stb. ),

- 10 főnél nagyobb létszámú csoportnak keresel helyet,

- 18 nm - nél nagyobb alapterületre van szükséged,

- mozgásos tevékenységre keresel helyszínt ( torna, pilates stb. ),

- légkondis helyiséget keresel,

- nem vagy számlaképes,

- zavar, hogy az Upper Room Galéria egy üzlet felett található, ahová bizony betérnek beszélgető vásárlók :) 

BÉRLETI DÍJ

A bérleti díjról természetesen számlát adunk neked.

Tárgyalásra, megbeszélésre ( kizárólag nyitva tartási időben ): 1500 ft / 60 perc ( a második órától fogva minden megkezdett félóra után 750.- ) ; jelezd kérlek telefonon, ha szükségetek lenne a helyre. Ne feledd, ez egy galéria, nincs zárható ajtaja, tehát esetenként akár lefelé és felfelé is terjed némileg a hang :)  +36 1 780 3253

Tanfolyam, workshop esetén: fix összeg helyett biztonságosabb és pontosan kiszámítható árakkal dolgozunk, a bérleti díj a részvételi díjak 20% - a. Akkor is, ha csak egy fő jelentkezett és jött el az alkalmadra és akkor is, ha mind a tízen ott voltak :) 

Nagyjából a bolt nyitva tartási idejében érvényes a fenti 20% - os ár ( ez a hétköznap 09,00 - 18,00 között ill. szombaton 09,00 - 13,00 közötti időszakot jelenti, itt ellenőrizheted az aktuális nyitva tartást ), amennyiben esti, szombat délutáni vagy vasárnapi alkalomról van szó, +5000 ft - os felárral számolj kérlek. Kezdés előtt fél órával érkezhettek korábban de ha ennél több időre van szükséged a berendezkedésre, jelezd kérlek és igyekszem megoldani. Az alkalom végén is, a meghirdetett befejezéshez képest max. 30 perced van összepakolni, elmosni a bögréket, ha kávéztatok és kicuccolni  stb., megkérlek, úgy add vissza a galériát, ahogy átvetted kezdéskor.

Ha szükségesnek gondolod és szeretnéd, szívesen reklámozom néhány alkalommal a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékbolt facebook oldalán is az alkalmat, ha megkapom a szükséges írásos anyagot hozzá ( leírás, kép stb. ).

Amennyiben olyan alkalmat tartasz, amiért te sem kérsz pénzt a résztvevőktől, akkor természetesen én sem tartok igényt bérleti díjra. Ilyenkor csupán egy kis hozzájárulást kérek, melynek te határozod meg a mértékét; ez a lehetőség csak nyitva tartási időben érvényes.

Ha kérdéseid vannak és szívesen megnéznéd személyesen a helyszínt, keress email - ben! A naptárban láthatod a foglalt dátumokat is, hogy tudj tervezni velünk :) 

IDŐPONTOK