Belsoépítészeti, lakberendezési tanácsadás

"

Kiss Júlia belsőépítész vagyok, a MOME-n végeztem belsőépítészként. Nagyon fontos számomra ez a szakma, hisz a természet mellett az épített környezetünk meghatározó számunkra. Isteni ajándéknak tekintem, hogy élvezhetjük a természet gyönyörűségét, és hogy közreműködhetünk a művészet eszközeivel környezetünk megformálásában szolgálva a keresztény értékrendet. Ezt az útravalót a szülői házból hoztam, mert egy istenhívő építészcsaládból származom.


Az általános belsőépítészeten belül a bútortervezés és az ideális lakás belsőépítészete foglalkoztat. Vallom, hogy a lakás berendezése elsősorban életfilozófia. Négy évig tanítottam lakberendező iskolában tervezést és anyagismeretet. 

Két felnőtt lányom van, mellettük hosszú ideig öltözködés kiegészítőket készítettem, mert ezt a munkát jobban össze tudtam egyeztetni a családi feladataimmal. 


Elköteleződést érzek a fogyatékkal élőkkel, pontosabban a vakok és gyengén látókkal. Évek óta dolgozom velük, érdeklődve az akadálymentességük lehetőségei felől. Ünnepi alkalmakkor kézműves foglalkozást tartok nekik.
Tervezéskor a természet tisztelete az emberi értékek mentén közelítem meg a feladatot. Hiszek abban a rendben, amit megkaptunk és azon belül igyekszem építkezni.

Több infó Juli munkáiról és magáról https://kissjulia.hu/

MARADJUNK KAPCSOLATBAN
BARÁTAINK
SEGÍTHETÜNK?
Jakab Kata
+36 1 618 7497
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon