Egyedi ékszer megrendelő lapok

Kedves Látogatóm!

Nagyon kevés egyedi ékszer elkészítését tudom már csak vállalni, időhiány miatt; kérlek, vedd figyelembe, hogy ha el is vállalom a kérésedet, az elkészítési idő több hét is lehet.

 

Amennyiben szeretnél egy egyedi, JK Keresztény Ékszert készíttetni ajándékba vagy magadnak,  megkérlek, hogy az alábbi Megrendelő Lapok egyikét használd, attól függően, hogy milyen ékszert szeretnél. Az árakat is látni fogod az űrlapon keresztül, úgyhogy már csak kattintanod kell a képre! Hidd el, sokkal egyszerűbb lesz, mintha email - ben írnád meg nekem az elképzelésed és sokkal gyorsabbak is leszünk, fogj hozzá bátran! :) üdv, Kata

ÜVEGLENCSÉS ÉKSZEREKHEZ KATTINTS A MEGFELELŐ KÉPRE!

EzüstPöttyösOvális1825.jpg
BronzKarperec25mm.jpg

Karkötők HAMAROSAN!

BronzKépkeretesOvális.jpg
NASzett.jpg

Fülbevalók! HAMAROSAN!

HA OLYAN ÉKSZERT SZERETNÉL, AMI MÉG

NEM SZEREPEL AZ ŰRLAPON

A későbbiekben lesz űrlap a nem üveglencsés ékszerekhez is, de addig is megkérlek, hogy ezeket a rendeléseket email - ben add le, az alábbi szempontok figyelembevételével, köszönöm.

 

( De előtte megkérlek, hogy olvasd el ezt a pár sort, hogy megkíméljük magunkat az esetleges kellemetlenségtől :) => Elállási Jog Köszönöm! )

a., Milyen ékszert szeretnél: nyaklánc, karkötő, gyűrű, fülbevaló, kulcstartó? 

b., Mi legyen az ékszeren? Ha szöveg egy stampinges ékszeren, akkor azt írd meg pontosan, esetleg válaszd ki a kész ékszerekről a betűtípust is. / Karkötő esetén válassz összekötő elemet - hal, kereszt pl. - és swarovski gyöngyöket - melyeket itt találod

c., Melyik a legszimpatikusabb medál forma

d., Csukló - ill. nyakméretre is szükség lesz, a láncokhoz, karkötőkhöz és az "átlagos méretű" legyen ebben az esetben nem megfelelő infó :) Cm - ben kérem szépen.

e., Mikorra szeretnéd, hogy elkészüljek az ékszerrel? Fontos infó számomra, ha futárral kell majd az ékszert küldenem, hisz akkor 2 - 3 nappal előbb készen kell legyek vele.

f., Bárhogy is kívánod átvenni az ékszer(eke)t, a számlázási adatokra szükségem lesz, pláne, ha futárral küldöm a csomagot, amikor is a szállítási infókat is kérem. Ha ezt a rendeléssel együtt küldöd, plusz pont jár érte nálam :P :) 

 

Természetesen ha a fentieken kívül bármi mást fontosnak találsz, azt is írd meg nekem. 


Várom kedves érdeklődő leveledet => info@keresztenyekszer.com  / Üdv, Kata +36 1 780 3253

Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@jkkeresztenyajandek.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )