Modern kalligráfia workshop - az Igével és Évivel szervezés alatt!

ME29.jpg

Mecseki Éva vagyok. Mondhatni kisgyermekkorom óta érdekel a szépírás, kalligráfia. Évek óta tanulgatom, próbálgatom a különböző betűtípusokat, stílusokat. Korábban főleg semleges szövegekkel gyakoroltam, azonban mióta megtértem, természetesen Isten Igéjével. A gyülekezetünkben volt lehetőségem Igés ajándékok (képek) készítésére, amivel Isten rámutatott a szenvedélyem valódi céljára. Isten arra hívott el, hogy a Tőle kapott ajándékkal a hívők otthonában kézzel foghatóan, szemmel láthatóan legyen jelen Isten Igéje. Mintegy bizonyságként, megerősítésként, bátorításként.


„Fogadjátok azért a szívetekbe és lelketekbe ezeket az igéket…írd föl azokat házad ajtófélfáira és a kapuidra…” (5 Mózes 11:18,20)

A workshop 4 órája alatt elsajátíthatod a modern kalligráfia alapjait. Kipróbálhatsz különböző betűtípusokat és eszközöket, melyeket az alkalom után természetesen haza is tudsz vinni, hogy otthon tovább folytathasd az alkotást.

A workshop ára: 15.000 Ft

(mely tartalmazza a hazavihető eszközök árát és némi meglepetést is)
Minimum létszám: 5 fő
Maximum létszám: 8 fő


„Boldog ember az, aki… az ő törvényéről elmélkedik éjjel-nappal.” (Zsolt. 1:2)
A workshop során szeretnék átadni abból a tudásból, amire az elmúlt években szert tettem, hogy bárki képes legyen otthon alkotni.

 

Az általam készített ajándéktárgyak megrendelhetőek a webshopunkból: www.goodandperfect.hu; valamint megtalálhatjátok azokat a JK Keresztény Ajándékboltban is.

Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com