• Kata

Amikor a feje tetején áll minden ...Tavaly új helyre költöztettem a JK Keresztény Ékszer műhelyét, az Üllői úti iroda helyett a VIII. kerületbe, a Teleki térre tettem át a székhelyem. Sajnos úgy alakult, hogy nem gazdálkodhatom túl sok hellyel, ezért nem kis fejtörést jelentett az összes holminak helyet találni. Hamar meg is született az ötlet, szükségünk van egy galériára. A belmagasság adott volt, régi, pesti bérház, 3,5 méteres terekkel ;) már csak az anyagi hátteret kellett hozzá biztosítani. Múlt héten felvonultak a szakemberek és két nap alatt felépítették az új "építményt", közvetlen a fejem fölé :)

Kislány korom óta szeretem a "kuckó" feelinget, úgyhogy kifejezetten jól érzem magam a "tető" alatt :D Igaz, két asztalomat nem sikerült visszaépíteni a szobába, amelyek korábban bent voltak, de megkaptam a lépcső alatti polcokat, úgyhogy nem lehet okom panaszra.

Fontos, hogy az ember jól érezze magát a munkakörnyezetében, úgyhogy én most örülök és hálás vagyok ... még ha három napig is tartott mire kifestettünk, kitakarítottunk és rendet raktunk ... az Úr pedig olyan kedves volt, hogy megvárta a hétfő reggelt és csak akkor zúdított rám egy csomó rendelést, a hétvége helyett :P ;) <3 Igen, Ő mindig ilyen jó hozzánk, igaz? <3

Gyertek, látogassatok majd meg :)

K.

#műhely #építkezés #festés #rend #galéria

3 megtekintés
Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com