• Kata

Az ékszerek kezelésAz általunk forgalmazott termékeket nagy szeretettel és gondos odafigyeléssel készítjük, engedd meg, hogy ellássunk néhány jó tanáccsal, azért, hogy sokáig hordhasd új ékszereidet.

A napi használat során akadnak olyan esetek, amikor a szokásosnál jobban kell figyelned ékszereid épségére. A fémötvözetek, fémalkatrészek, bőrszálak, alumínium - és rézmedálok vízzel, izzadtsággal, tisztítószerekkel, vegyszerekkel, krémekkel, illatszerekkel érintkezve megkophatnak, színüket megváltoztathatják, így ezekben az esetekben fokozottan figyelj ékszereidre.

A tekla -, üveg -, viasz -, kristálygyöngyök és féldrágakő ásványok szintén károsodhatnak, amennyiben a fentebb felsorolt anyagokkal érintkeznek, valamint kemény felülethez csapódva törhetnek ( pl. swarovski karkötők ).

A termékek színárnyalata minden igyekezetünk ellenére a valóságban eltérhet a monitoron látottaktól, ezért felelősséget nem vállalunk. Ha bizonytalan vagy, keress meg bennünket és készítünk még fényképet az adott ékszerről, hogy több oldalról is szemügyre vehesd azt vagy eljöhetsz személyesen is a JK Keresztény Ékszer műhelybe.

Természetesen kérheted segítségünket, ha kiesne az üveglencse a helyéről vagy ha "véletlenül" nem veszed le ( sokszor ) a stampinges nyakláncodat és kezd kikopni a festék a betűkből ... :)

Kívánjuk, hogy legyen sok örömöd a JK Keresztény Ékszerekben.

üdv,

Jakab Kata - az ékszerek készítője

#hasznosinfó #ékszer

3 megtekintés
Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com