top of page
  • Szerző képeKata

Néhány év eleji gondolat :)Nos, kicsit félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert láthatóan nem vagyok jó mostanában a blogolásban :P ( a korábbi bejegyzés tavaly augusztusi ). Bezzeg régen, akkor nagyon szerettem írni ... talán még most is menne, de egyszerűen nincs időm. Sajnos.

Hihetetlen, de majdnem egy év is eltelt, mióta megnyílt a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékbolt. Istennek legyen hála minden egyes percért, még akkor is, ha a percek zöme igenis elég nehéz volt ... de közben meg persze örömteli is, de félek, ezt a paradoxont nem ebben a blogbejegyzésben fogom tudni elmagyarázni neked ;)

Boltosnak lenni igen csak nagy kihívást jelent számomra: kezdve azon, hogy napi 8 - 10 órán át kell egy helyben lenni, akár jön vevő, akár nem, mert a kiírt nyitva tartás így diktálja. Ráadásul az én kis boltocskám egy VII. kerületi bérház lépcsőházában található, amely többek között azt jelenti, hogy nyáron megsülünk benne, télen pedig megfagyunk, ráadásul a természetes fénynek is híján van. S még sorolhatnám a negatívumokat, de inkább nézzük a dolgok jó oldalát.

Boltosnak lenni nagyon áldott munka - legalábbis számomra biztosan. Már szinte az anyatejjel is a kereskedelmet, a vevők kiszolgálását szívtam magamba, úgyhogy nem csoda, ha mostanra kijelenthetem, engem feltölt a veletek való találkozás. Szeretem ennek a munkának minden kihívását, az érdekes beszélgetéseket, a kreatív feladatokat, az együtt gondolkodást, egymás megismerését, a néha kicsit fura fazonokat is ;)

Boltosnak lenni nem mindig könnyű, mert hiába a sok mosoly, a kedves és biztató szó, na meg persze a baráti ölelések, melyet tőletek kaptam ( köszönöm!!!! ), ha nincs elég vevő, nem tudom fenntartani az üzletet, ezért egy kicsit meg kellett állni számot vetni és imádkozni, hogyan legyen tovább ...

Hálás vagyok az Úrnak nagyon, hogy kipróbálhattam a boltoskodást :) Mint írtam, lassan letelik az egy év, döntenünk kell, megyünk tovább vagy visszaminősülünk webáruházzá ... ? ... nem egyszerű kérdés ez ... az idő megy és talán már a válasz is megvan ... de erről majd egy kicsit később, még semmi sem biztos!

Szeretettel ölellek benneteket, Kata

#bolt #jövő #imádság

10 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page