• Kata

Ajándék? Keresztelőre? ... íme! :)

Tavaly tavasszal szembesültem első alkalommal olyan kedves, de tanácstalan vevővel a boltban, aki keresztelőre szeretett volna vásárolni valamilyen ajándékot nálunk ... de nem nagyon talált ... mert hát, legyünk őszinték ... mit is lehet ilyenkor venni? Első körben nem árt eldönteni, hogy kinek választunk? A babának? Végül is még is csak ő a "főszereplő", nem? De mégis, minek örül egy néhány hónapos csecsemő?


Ékszer ilyen picinek? Persze, ízlések és pofonok :)

- A szokásos aranyláncnak vagy más ékszernek? Most még tuti nem ... és hát később sem biztos, hogy ez lesz a stílusa és akkor ott porosodik majd egy dobozkában a drága ajándék ...


- egy szép, névre szóló Bibliával sem tud most mihez kezdeni, max. jó alaposan megrágcsálná, de azt mégsem engedhetjük :) <3 Ezzel is éveket kell várni, míg használatba veheti ...


Hűthető rágóka ( én azért ezt sem hagynám ki )

- komolyan mondom, ha megkérdeznénk egy fogzó picúrt, tuti egy hűthető rágókára szavazna, ha ő választhatná ki az ajándékát :D , de az meg nem elég ünnepi :)


Aztán persze ott van lehetőségnek, hogy inkább a szülőket lepjük meg valamivel, akár egy igés faliképpel, akár egy ajtódísszel, melyre pillantva mindig eszükbe juthat ez az örömteli esemény, de valami akkor is hiányzik nekem ebből a sztoriból, a kis főszereplő kimarad az ajándékozásból.
Sokat törtem a fejem és aztán másfél hete jött az - remélem - Isteni szikra hazafelé, a buszon :) és kitaláltam, milyen ajándéktárgyat tudtok tőlünk vinni, ha Keresztelő lesz a családban.


Először is, szépséges képeslapjaink vannak Keresztelőre Virágszirom műhelyéből, másodszor, és itt a mondanivalóm végre :)))


ISTEN GYERMEKE VAGYOK

feliratos body - kat készíttettem kisfiús és kislányos színben <3Én már sajnos nem tudom ráhúzni a kiskamaszaimra egyik méretet sem, de ha neked van gyermeked vagy keresztgyermeked vagy csak a családban is valahol egy tündéri kismanó, aki még hord body -t, szerintem ne hagyd ki :) A képekre kattintva megnézheted a terméket alaposabban is. Ha veszel belőle, küldjetek fotókat a kis tulajdonosról is majd nekünk, kérlek!

Kata932 megtekintés
Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com