top of page
  • Szerző képeKata

Benne leszünk a Duna tv - ben :)

Nem egészen egy hét leforgása alatt eljutottunk a "felhívtak a Duna tv - től, hogy kijönnének hozzánk forgatni" - tól, a "ma már meg is volt a felvétel"- ig, sőt, vasárnap ( május 5-én délelőtt már meg is nézhetjük a kész műsort a tv - ben. Hűha :) Még mindig szédülök! Nagy élmény volt és én bírom a sebességet, de ez nekem is gyors volt :)


Hálásan köszönöm a stábnak az itt töltött időt és nem kevésbé hálásan a sok segítőmnek a támogatást, az itt létet, a szereplést, eszméletlen profi volt mindenki! <3


Meglepő módon kiválóan bírtam a mai napot, kicsit sem éreztem, hogy ideges lennék a felvétel vagy a szereplés miatt, de mikor az utolsó ember is távozott az üzletből és lerogyhattam a székembe ... akkor éreztem, hogy az összes izmom feszített állapotban volt a nap során, hehe :) Szóval, most hulla fáradtan, de nagy mosollyal az arcomon indulok haza.


Nézzétek meg a galériát ízelítőül :) S hogy mikor nézhettek meg bennünket azaz a kész műsort? Május 5-én, vasárnap, 9.45-kor, a Duna tv-n ☺ITT A LINK, HA KÍVÁNCSI VAGY A MŰSORRA :)


Áldott nap volt, dicsőség érte az Úrnak! <3


Kata


133 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page