• Kata

Csillagpont árusítás - STORNO


Február óta tervezem és szervezem, hogy idén is ott lehessünk a Csillagponton, Debrecenben ezen a nyáron :) Az első perctől kezdve pozitív volt a szervezők visszajelzése, miszerint mehetünk, az ékszerek is, én is és a családom is; mostanra már csak adminisztráció maradt hátra, amivel az én hibámból el voltam maradva egy picit, de igyekeztem felvenni a fonalat.


Nos, a szervezők részéről többszörösen is problémás volt a kommunikáció, hol ezt mondták, hol azt, a vége pedig az lett, hogy mivel 14 alattiak nem mehetnek erre az ifjúsági találkozóra, a mi kisebbik lányunk pedig még csak 12 és fél, visszaléptem és nem leszünk jelen a találkozón az ékszerekkel. Sajnos nem értem egyébként, hogy az önkéntesek 14 év alatti gyerekei miért mehetnek, ha az árusok gyerekeinek ugyanez nem megengedett?!Egy 12 évesnek már nincs szüksége felügyeletre, gyerek programokra, önálló és önjáró ( főleg az én gyerekeim, sokszor túlságosan is :P ), szóval, semmi extra terhet nem jelentettünk volna ... de hát, most ez a szabály ... 2 éve még 10 évesen ugyanez a gyerkőc simán ott lehetett velünk ...


Idén sajnos nem megyünk a Csillagpontra :( :(

Számunkra ez családi programmal egybekötött kis nyaralás is lett volna, a lányok is várták már nagyon, ezért tényleg nem tehetjük meg, hogy a gyerekeink nélkül menjünk. Bocsánat, ha valaki nagyon számított ránk, kérlek, látogassatok el a JK bolt Budapesten, ha arra jártok vagy rendeljétek meg online, amit szeretettek volna megvásárolni.

Köszi a megértést :)

58 megtekintés
Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com