top of page
  • Szerző képeKata

Ez az a nap 2019


Teljesen tele volt az Aréna!!

Több éve már, hogy kiállítóként vagy csak résztvevőként ellátogatunk az Arénába, az Ez az a nap rendezvényre. A sok készülődés - kipakolás - munka-összepakolás mellett, nem sok idő, erő és figyelem szokott jutni a programokon való aktív részvételre, de tegnap nagyon szükségét éreztem egy órányi feltöltődésnek.


A Misszió Expó nyitva tartási idejében az asztal mellől nem is nagyon mertem elmozdulni, sokan voltatok, de őszintén szólva nem annyira sokan, mint az elmúlt években :) Ennek több oka is lehetett, melyek egyike a nagyon hó eleje volt illetve talán az asztalunk kissé szerencsétlen elhelyezkedése is lehetett a termen belül; ezekre sajnos nincs ráhatásunk, minden évben meglepetés, hogy hová tesznek bennünket, de ennyire "háttal" még sosem voltunk a történéseknek, de ha az Úr ezt így engedte meg, akkor el kellett fogadjam ... mindenestre igyekeztem :)


Alaposan elfáradtunk, mire eljött az 5 óra, ráadásul idén új segítségem volt a pult belső felén, mert Panni nem ért rá eljönni és ez plusz izgalmat okozott bennem. Bibit már ismerhettétek a Duna tv - s filmből, ahhoz képest, hogy első alkalommal dobtam be a néha kifejezetten mélyvízbe, le a kalappal előtte! Profi volt! Felkészült, alapos, szavatartó és pontos - ezekkel, pont ezekkel lehet engem levenni a lábamról - hálás voltam nagyon az Úrnak, hogy ilyen ügyes segítséget küldött nekem ;)


Sokan tudjátok rólam, nem szeretem a kitelepülésekkel kapcsolatos nagyon sok macerát, de a veletek való találkozást annál inkább. Tegnapra is jutott bőven az ismerős, mosolygós arcokból, s igaz a neveitekkel bajban vagyok, de mindenkivel olyan jó volt beszélgetni! Tök jó volt látni, milyen sokan viseltetek már akkor JK ékszert, mikor odaléptetek a pult elé. És nem lehetek elég hálás a sok kedves mosolyért, bátorító szóért, ékszeres bizonyságért! Köszönöm!!!!


Ránk nem jellemző módon, aztán este még visszamentünk az arénéba és egy picit elcsíphettünk a magyar fellépők dicsőítéséből. Felemelő és áldott percek voltak, nagyon örülök, ott lehettünk mi is <3 És kíváncsian várjuk a 2020-as Stadionos rendezvényt!


2020. július 18. Puskás Stadion

A végére pedig az ígéretem, mert azt én is szeretem betartani, mától már rendelhetőek a webshopból, a színes, nyári karkötők :) Ha szeretnétek belőlük, katt! JK Webáruház22 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page