• Kata

JK ékszerek Erdélyben!

Hát, ez az egész úgy kezdődött, hogy Iringó hívott Marosvásárhelyre, hogy egy rendezvényen árusítsam a JK ékszereket az ottaniaknak, de én nemet mondtam a felkérésre :P :) Komoly okom volt rá, számba véve a dátumot, a távolságot, a költségeket stb. :'( Azután szó szót követett és ahogy már korábban nektek is jeleztem, kitaláltuk az együttműködés egy formáját. Az ékszereket továbbra is én készítem, de Erdélyben és persze egész Romániában Iringón keresztül tudtok vásárolni :) Helyi pénzben, helyi szállítási költségekkel!

🤝 Szombaton találkoztunk, megbeszéltük a részleteket és már Marosvásárhelyen is vannak az ékszerek ( meg a korábbi rendeléseitek is, amelyeket még rajtam keresztül adtatok le! ); a technikai munkálatokat követően pedig ( nov.08. körül ) vásárolhattok az Igazgyöngy ékszer és ajándékboltban :)

❗️Tehát, várhatóan 2 hét múlva már elérhető lesz Iringó, romániai webshopja, ahol megtaláltok egy kisebb, induló készletet a JK ékszerekből :)

FONTOS! 🙏 Sokat, nagyon sokat tudtok nekünk ti is segíteni! Méghozzá azzal, hogy szóltok romániai ismerőseiteknek, rokonaitoknak a lehetőségről! Terveink szerint Iringónak havi rendszerességgel fogok csomagot ( ékszereket ) küldeni, tehát, minél gyorsabban terjed majd az ő webáruházának is a híre, annál nagyobb kínálatot tud ő is tartani, hogy sok mindenből válogathassatok :) Köszönjük előre is a sok megosztást és hogy meséltek rólunk a gyülekezetben, templomban is :)

www.keresztenyekszer.com/jkigesekszerek-erdelyben https://www.keresztenyekszer.ro/

❓Ha bármi kérdésetek van, csak bátran! :) Üdv, Kata és Iringó

2 megtekintés
Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com