• Kata

Megnyitott a JK bolt :)

Hála legyen Istennek az ő végtelen szeretetéért, türelméért, kegyelméért és nem utolsó sorban csodáiért ... ez bizony nem ment volna nélküle ( mint ahogy semmi más sem az életben ;) ), múlt hét szerdán - terv szerint - megnyílt a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékbolt a Dohány u. 80 - ban.


Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megcsinálni, amit elterveztünk, annak ellenére, hogy nagyon sok nehézséggel kellett és kell is még szembesülnünk nap, mint nap, de ezek is megoldódnak, ahogy telnek a napok. Izgalmas és érdekes dolog olyan boltban boltosnak lenni, ahonnét én is kilátok és mások is belátnak az üzletbe :D Hogy mi ezen annyira fura és mi ebben az újdonság?! Akik jártak nálam a korábbi cuki, de nagyon is barlangszerű boltocskámban, tudják, miről beszélek. Ott egy kapualjban volt a bolt, ahová természetes fénynek morzsája sem jutott be, nem is beszélve a vevőkről :D, míg itt - ha nem is fényárban fürödhetek, de mindenképpen - látom az eget is ... nem beszélve a járókelőkről, az autókról és a buszokról, ami nagyon izgalmas dolog ám ;)


Sok apróság hiányzik még fent, a műhely szinten és lent, az eladótérben is, de ezek egyike sem olyan, ami zavarná a bolt működését. Fúrni kell még pár lyukat a karnisnak, venni kell egy lakatot, be kell verni egy - egy szöget, ezeknek a hiánya oly jelentéktelen, hogy ti észre sem veszitek ... ellenben sürgősen át kell matricázni a bolt ajtaja és ablaka feletti feliratokat, mert már külön papírom lenne a striguláknak ( ha nem online vezetném :P ), hogy hányan jönnek be egy nap használt bútort vásárolni ... szegények, csalódottak, mert azzal nem szolgálhatok ... De azért akadnak szép számmal olyanok is, akik a kirakatban kiállított igés dolgokat "véletlen" meglátva bejönnek hozzám és nagyon örülnek, hogy ilyen bolt is létezik ;)


Sok még a megszokni való, mert a napi munkamenetem egyáltalán nem hasonlít az eddig megszokotthoz, de idővel kialakul minden. De erről majd legközelebb mesélek csak ;)

25 megtekintés
Jakab Kata
+36 1 780 3253
info@keresztenyekszer.com
 
Boltunk címe:
1074 Budapest,
Dohány u. 80. 
( a Dohány és Hársfa
utca sarkán )
© 2017 by JK Keresztény Ékszer is proudly created with Wix.com