top of page
  • Szerző képeKata

Pure Beauty alkalom a JK Upper Room Galérián


JK Upper Room Galéria - before & after :)

... és a sok - sok előkészületi munka után, július 06-án felavattuk a JK Galériát :) Nagyon nagy öröm volt számomra ennyi mosolygós, kedves arcot látni mind az üzletben, mind a galérián. Mostanra értem el azt az állapotot, amelyet már vagy 2 hónapja keresek; akkoriban fogalmazódott meg bennem a konkrét elhatározás: nem hagyhatom, hogy a belvárosban, egy ilyen jó adottságokkal rendelkező ingatlant csak úgy, a magam kedvére tartsak fent?! Hát, hová is vezetne az ... :) Ezért sok héten át pakoltunk és festettünk és berendeztünk és igazítottunk és függönyt varrtunk, míg végre olyan állapotokat alakíthattunk ki a számotokra, melyek méltóak ahhoz, hogy vendégeket fogadhassunk odafent :)
A tavasz folyamán sok vevővel beszélgettem a galéria lehetséges használatáról, a terveimről, amikor is az egyik alkalommal Nórának sikerült beültetnem a bogarat a fülébe, térült - fordult s lelkesen leszervezett egy zártkörű kis összejövetelt a maguk számára, melyre meghívták Újlaki Mártit a PureBeauty alapítóját.


" A 'pureBeauty szépségműhely' pár óra szabadság. Egy hely, ahol a belső és külső énképünkkel is foglalkozunk. Mert a smink nem a lényeg, csak a ráadás! ♥ "Magam nem vettem részt aktívan a fenti munkában, de azért félfüllel figyeltem, ha a vevők engedték és meg kell mondjam, le voltam nyűgözve attól, amit hallottam. Tökéletesen igei alapokra helyezve magyarázta Márti a résztvevőknek milyen ma nőnek lenni, mi Isten véleménye rólunk és a világban / társadalomban betöltött szerepünkről, volt szó, öltözködésről, színelméletről és persze gyakorlatban is megnézték a lányok, asszonyok a sminkelés trükkjeit. Nagyon értékes, tartalmas információkkal térhettek haza a résztvevők, ebben teljesen biztos vagyok. A ragyogó tekintetek erről tanúskodtak a workshop végén!


Csoportkép a majdnem teljes csapatról :)

Terveim szerint a későbbiekben is tartunk majd ilyen vagy hasonló, kifejezetten nőknek való alkalmat a Galérián, kérlek, ha felkeltette az érdeklődésedet bármi fentiek közül, jelezd nekem egy email - ben, hogy tájékoztathassalak, ha megvan a köv. alkalom dátuma. Ide küldj egy JK Upper Room Galéria Sminkes tanfolyam tárgyú email - t: hello@jkkeresztenyajandek.com


De természetesen más témákra is nyitottak vagyunk, ha van jobb - másabb ötleted, arról is örömmel fogadjuk az email - ed!


Amennyiben tanfolyamot szervezőként érdekel a lehetőség, kattints ide az infókért.


Szeretettel, Kata

104 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page